Voeten Verzorgingspakket

Voeten Verzorgingspakket

19,95 incl. BTW

Om uw voeten ook in de winter baby zacht te laten aanvoelen, is dit een geweldig verzorgend pakket. Dit bestaat uit een super verzorgende Ureum voetcreme (die voor het hele lichaam gebruikt kan worden) een wonder vijl, slofjes om gelijk weer te kunnen lopen ook als uw voeten ingesmeerd zijn. En er is een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij.

U kunt het ook als kadootje laten verpakken.

Beschrijving

Om uw voeten eens echt goed te behandelen, heb ik een speciaal super lekker verzorgingspakket samengesteld.

Dit bestaat uit een geweldig verzorgende Ureum voetencreme  die ook gebruikt kan worden voor het hele lichaam. Ureum  verbetert, verzorgd en voedt de huid van binnen uit. Fantastisch voor wie last heeft van extreem droge voeten, lichaam of van kloven.

De vijl is ongelofelijk goed, bestaat uit een zeer ruwe kant voor het echte eelt en de andere kant maakt dat de voeten samen met de creme babyzacht worden. Klein advies: gebruik de vijl op een droge huid en gebruik hem liever vaker dan dat u er in ene teveel eelt van de voet af haalt. De slofjes zijn ideaal omdat u na het verzorgen de vloer niet vervuild.

Ik verkoop deze combinatie al jaren en wordt als zeer goed ervaren. Nu gratis een lekkere scrub, en zakje thee om het  verwen moment van de voeten compleet te maken. Als u dit pakket besteld krijgt u er een beschrijving bij hoe u het beste kunt handelen.

U kunt dit pakket ook kiezen met een andere creme bestellen vermeld dit dan bij de opmerkingen aan het eind van de bestelling.

 

 

Extra informatie

Gewicht 1000 g

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant