Het ultieme Verwenpakket voor zijdezachte voeten

Het ultieme Verwenpakket voor zijdezachte voeten

21,85 incl. BTW

Ons luxe voetenverwenpakket is de ultieme traktatie voor je voeten. Met de ureum voetencreme, super goede vijl, slofjes, bonus scrub, thee en een uitgebreide beschrijving hem je alles wat je nodig hebt voor een complete voetverzorging. Verwen je vermoeide voeten en geniet van zijdezachte resultaten. Bestel vandaag nog ons verwenpakket en geef je voeten de liefdevolle verzorging die ze verdienen!

Beschrijving

Trakteer je vermoeide voeten op een welverdiende verwennerij met ons luxe voetenverwenpakket. Dit complete pakket bevat alles wat je nodig hebt om je voeten heerlijk te verwennen en te verzorgen.

Als eerste hebben we een hoogwaardig ureum voetencreme inbegrepen. Deze voetencreme is speciaal samengesteld om droge, ruwe en gebarsten huid te hydrateren en te verachten. De rijke formule trekt snel in en zorgt voor intense voeding, waardoor je voeten glad en zijdezacht aanvoelen. Om eelt en harde huid effectief te verwijderen, hebben we een super goede vijl toegevoegd aan het pakket. Met zijn professionele kwaliteit en ergonomisch ontwerp zorgt deze vijl voor een moeiteloze en veilige verwijdering van eelt, waardoor je voeten direct zachter en gladder worden. En dat is nog niet alles! We hebben ook slofjes toegevoegd die niet alleen comfortabel zijn, maar ook je vloer schoon houden. Maar daar houdt het  niet op. Als bonus hebben we een kleine verfrissende scrub en zakje thee  voor een geniet momentje  toegevoegd aan het pakket. Deze scrub verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop, waardoor je voeten weer heerlijk glad en zacht aanvoelen. Om ervoor te zorgen dat dat je optimaal kunt genieten van het verwenpakket , hebben we een uitgebreide beschrijving toegevoegd. Hierin vind je stap-voor-stap instructies en tips voor het gebruik van de producten, zodat je zelfs als beginner een professionele voetverzorging kunt uitvoeren. Dus gun jezelf de ultieme verwennerij en maak van je vermoeide voeten weer zijdezachte voeten met ons complete verwenpakket. Het enige wat je nog hoeft te doen is achterover leunen , ontspannen en genieten van het verwennen van je voeten!

U kunt dit pakket ook kiezen met een andere creme, dan graag vermelden bij de opmerkingen.

#VoetenVerwenPakket#Zelfverzorging#Ontspanning#VerwenUzelf#Babyzachtevoeten

Extra informatie

Gewicht 1000 g

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant