Voetbalsem voor droge en gesprongen huid van Samenwerkende Pedicures

Voetbalsem voor droge en gesprongen huid van Samenwerkende Pedicures

12,9532,50 incl. BTW

Ondersteund het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten. De voeten wassen en afdrogen, dagelijks licht inmasseren. Ideaal te gebruiken in combinatie met andere producten uit de lijn van samenwerkende pedicures. Dit product is uitermate goed geschikt voor diabetici.

Beschrijving

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de pedicure en gespecialiseerde voetverzorgers.
Het zijn hoogwaardige producten die verzorging bieden bij veel voorkomende voetproblemen zoals bijvoorbeeld kloven, eelt ed.

Ondersteund het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De creme werkt ook heerlijk verkoelend na bv een lange wandeltocht of een dag op je voeten staan.

De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten en bevat glycerine, rozemarijn en bergdennen.

De voeten wassen en afdrogen, dagelijks licht inmasseren.

U kunt ook een masker maken van dit product. Ga heerlijk op de bank of stoel zitten. Neem twee plastic zakjes en witte sokken erbij. Smeer de voeten royaal in en plaats de zakjes erom heen. Blijf dan ongeveer een kwartier lekker zitten en haal de zakjes eraf wat dan nog op zit , laten zitten en de kousen aan trekken. Uw voeten zijn daarna net als kindervoetjes.

Eigenlijk is het gebruik van de super voet vijl eerst nog het allerbeste. De ervaringen daarmee zijn echt top. De vijl blijft goed en heeft een ruwe kant en een zachte kant.

Gebruiksadvies: 2x per dag zacht inmasseren op de droge voeten.

Geschikt voor diabetische voeten.

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g
voetbalsem blauw

150ml, 500 ml

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant