Ureum Voetlotion

10,5028,50 incl. BTW

Een snel intrekkende olie-in-water emulsie voor de extreem droge voeten beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies. De conditie van de huid wordt merkbaar beter.

Beschrijving

Een snel intrekkende olie-in-water emulsie voor de extreem droge voeten beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies. De conditie van de huid wordt merkbaar beter. De huid voelt zacht en soepel aan. De voetlotion hydrateert intensief. Te gebruiken bij droge huid,eelt en kloven. De lotion kan niet alleen voor de voeten gebruikt worden maar voor het hele lichaam. Een echt goed werkend product wat waar maakt wat het belooft. Heel veel klanten in mijn praktijk en vooral met psoriasis klachten hebben er echt baat bij. En ook wordt het veel gebruikt nu met corona voor de handen en eigenlijk kan het voor het hele lichaam gebruikt worden.

U kunt ook een masker maken van de producten. Ga heerlijk op de bank of stoel zitten. Neem twee plastic zakjes en witte sokken erbij. Smeer de voeten royaal in en plaats de zakjes erom heen. Blijf dan ongeveer een kwartier lekker zitten en haal de zakjes eraf wat dan nog op zit , laten zitten en de kousen aan trekken. Uw voeten zijn daarna net als kindervoetjes. Eigenlijk is het gebruik van de super voet vijl eerst nog het allerbeste. De ervaringen daarmee zijn echt top. De vijl blijft goed en heeft een ruwe kant en een zachte kant. U vindt deze onder art nr 133 of om de witte sokken niet te gebruiken kunt u ook de slofjes bestellen die u alleen gebruikt als u de voeten ingesmeerd heeft art 153.

Gebruiksadvies: 2x per dag zacht inmasseren op de droge voeten.

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g
Ureum

500ml, 150ml

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant