In ons dagelijks leven worden wij omringd door veel elektrische apparatuur zoals mobiele telefoons, computer apparatuur en elektrische huishoudelijke apparaten. In hun veelheid kunnen deze, door schadelijke magnetische invloeden, “magnetische vervuiling” of “electrosmog” veroorzaken.

Magneet-therapie biedt een positieve werking tegen de gevolgen van schadelijke magnetische invloeden. Magneet-therapie, het dragen van magnetische sieraden, kan klachten helpen voorkomen of deze wegnemen. Zoals het gebruik van mineralen en vitaminen de gezondheid bevorderen, zo kan het gebruik van magneten dit ook. Magneettherapie is al een heel oud. Zelfs in de graven in het oude Egypte en China werden al magneten aangetroffen.

Mijn oprechte intentie is u te informeren over mogelijke positieve effecten van magneten op uw gevoel van welzijn. Ik doe dit op basis van daadwerkelijke ervaringen die in lijn zijn met die van miljoenen enthousiaste dragers van de Energetix® sieraden wereldwijd.

Advies

Door het verbeteren van de doorbloeding (magneten werken op het ijzer in het bloed) krijgt het lichaam de beschikking over meer zuurstof. Hierdoor worden lichaamscellen energieker en kan het lichaam afvalstoffen gemakkelijker afvoeren. Hiervoor heeft het lichaam vocht nodig. Daarom adviseer ik u dringend om – zeker in het begin – voldoende (water) te drinken, minimaal 2 liter per dag. Dit is zeer belangrijk voor een goed resultaat.

Ook kan het zijn dat u niet onmiddellijk iets merkt van de werking van de armband. In uitzonderlijke gevallen kan er ook een onbehagen gevoel optreden. Dit ‘opstarten’ kan een paar dagen duren maar is van voorbijgaande aard.

Let op: Dragers van een pacemaker mogen geen magneet sieraden dragen.

Vooral in het begin is het belangrijk het sieraad zoveel mogelijk te dragen en alleen tijdens bijvoorbeeld douchen of zwemmen het sieraad af te doen.

Heeft u toch twijfels, neemt u dan contact met mij op voor nader overleg of persoonlijk advies.

Enkele reacties van klanten in mijn praktijk:

  • heftige migraine aanvallen zijn verdwenen;
  • hoofdpijn bij pubers is verdwenen;
  • vermindering van gewrichtsklachten,
  • betere doorbloeding;
  • vermindering van stress;
  • oplossen van tennisarm;
  • veel minder buikklachten,
  • geen rugpijn meer;
  • veel meer energie;
  • evenwichtsstoornissen zijn verminderd of verdwenen.

Ook kleine kinderen hebben baat bij magneet-therapie. Vooral bij slecht slapen, heel druk gedrag en veel huilen draagt magneet-therapie bij aan verbetering.

Magneetsieraden zullen of kunnen nooit dienen als middel voor genezing

dan wel als vervanging van een bezoek aan uw (huis-)arts.

Energetix®  is een merk van Energetix GmbH in Bingen, Duitsland, een ethisch werkend bedrijf, dat nooit en op geen enkele wijze medische claims zal doen om haar magnetische sieraden te kunnen verkopen. Magneet-therapie is, net als bijvoorbeeld homeopathie en acupunctuur, een natuurlijk holistische vorm van therapie en niet wetenschappelijk bewezen.

Regina’s Voetensalon