SoftHoney Voetbalsem

SoftHoney Voetbalsem

13,9532,50 incl. BTW

Geef uw voeten de zorg die ze verdienen met onze SoftHoney Voetbalsem. Verrijkt met honing voor intense hydratatie en zachtheid. Kalmeert en verzacht droge, vermoeide voeten direct. Ervaar de luxe van zijdezachte voeten met deze vochtinbrengende crème.

Deze snel intrekkende voetbalsem geeft een fluweelzachte huid, terwijl het ook de vorming van kloven voorkomt. 2x per dag aanbrengen. Zorgt vooral voor droge voeten.

Beschrijving

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de pedicure en gespecialiseerde voetverzorgers.
Het zijn hoogwaardige producten die verzorging bieden bij veel voorkomende voetproblemen zoals bijvoorbeeld kloven, eelt ed.

Deze snel intrekkende voetbalsem geeft een fluweelzachte huid, terwijl het ook de vorming van kloven voorkomt.  Zorgt vooral voor droge voeten.

Bevat o.a. yoghurt en honing.

Ook wordt het nu veel gebruikt bij droge handen door het gebruik van desinfectie producten en eigenlijk kan het voor het hele lichaam gebruikt worden. U kunt ook een masker maken van de soft balsem. Ga heerlijk op de bank of stoel zitten. Neem twee plastic zakjes en witte sokken erbij. Smeer de voeten royaal in en plaats de zakjes erom heen. Blijf dan ongeveer een kwartier lekker zitten en haal de zakjes eraf wat dan nog op zit , laten zitten en de kousen aan trekken. Uw voeten zijn daarna net als kindervoetjes.

Eigenlijk is het gebruik van de super voet vijl eerst nog het allerbeste. De ervaringen daarmee zijn echt top. De vijl blijft goed en heeft een ruwe kant en een zachte kant. U vindt deze onder art nr 133 of om de witte sokken niet te gebruiken kunt u ook de slofjes bestellen die u alleen gebruikt als u de voeten ingesmeerd heeft art 153. U heeft dan geen smoes meer om niet te smeren omdat de voeten dan vet zijn.

Gebruiksadvies: 2x per dag zacht inmasseren op de droge voeten.

Geschikt voor diabetici

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g
Variant

Soft

Inhoud

150ml, 500ml

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant