Beschrijving

Om uw voeten eens echt goed te behandelen en bv zomer klaar te maken heb ik een speciaal super lekker verzorgingspakket samengesteld.

Dit bestaat uit een geweldig verzorgende Honing voetencreme, die ook gebruikt kan worden voor het hele lichaam. Honing wordt in de geneeskunde al veel meer toegepast en verbetert, verzorgd en voedt de huid van binnen uit. Fantastisch voor wie last heeft van extreem droge voeten of van kloven.

De vijl is ongelofelijk goed, bestaat uit een zeer ruwe kant voor het echte eelt en de andere kant maakt dat de voeten samen met de creme babyzacht worden. Klein advies: gebruik de vijl op een droge huid en gebruik hem liever vaker dan dat u er in ene teveel eelt van de voet afhaald.

Ik verkoop deze combinatie al jaren en wordt als zeer goed ervaren. Nu gratis een lekkere scrub en zakje thee om het  verwen moment van de voeten compleet te maken. Als u dit pakket besteld krijgt u er een beschrijving bij hoe u het beste kunt handelen. U kunt dit pakket ook kiezen met een andere creme vermeld dit dan bij de opmerkingen aan het eind van de bestelling.