PuurVera Ureum voeten créme

PuurVera Ureum voeten créme

5,9527,95 incl. BTW

Herstellende, vocht inbrengende créme door de combinatie van Ureum en Pure Aloë Vera. Voor extreem droge en ruw aanvoelende huid. Vermindert drukplekken en eelt. Kan als aanvullende verzorging gebruikt worden in geval van diabetes , atopisch eczeem . Nu als super aanbieding 500 ML 27,95 op =op

Beschrijving

Herstellende, vocht inbrengende créme door de combinatie van Ureum en Pure Aloë Vera. Ureum is een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in voetverzorgingsproducten vanwege de hydraterende exfoliërende eigenschappen.

Voor extreem droge en ruw aanvoelende huid. Vermindert drukplekken en eelt. Kan als aanvullende verzorging gebruikt worden in geval van diabetes , atopisch eczeem en psoriasis.

Advies :

  1. Reining de voeten grondig en droog ze goed af
  2. Neem een kleine hoeveelheid van de cremé en masseer deze zachtjes in op de huid van je voeten, met name op de droge ,ruwe of eeltige gebieden.
  3. Concentreer je op de hielen, bal van de voet en andere gebieden die extra verzorging nodig hebben.
  4. Masseer de cremé goed in totdat deze volledig is opgenomen.
  5. Laat de cremé even intrekken voordat je sokken of schoenen aantrekt om ervoor te zorgen dat de voeten voldoende kunnen profiteren van de hydraterende werking.

Te gebruiken door kinderen en volwassenen. Twee keer per dag ruim aanbrengen en inmasseren Heeft u last van ernstige schilfering , eczeem of psoriasis? breng het dan dik aan en laat het 3 tot 5 minuten inwerken. Daarna uitsmeren. Buiten bereik van kinderen houden. Op kamertempratuur bewaren.

Extra informatie

Gewicht N/B

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant