FoamFlex Tenenspreiders

FoamFlex Tenenspreiders

4,25 incl. BTW

FoamFlex Tenenspreiders – Voor Comfort en Bescherming van Uw Tenen

Onze FoamFlex Tenenspreiders bieden zachte en effectieve bescherming tegen wrijving en drukpunten tussen de tenen. Gemaakt van ademend schuimrubber, zijn ze ideaal voor dagelijks gebruik en passen in elke schoen. Houd uw tenen gescheiden en comfortabel met FoamFlex!

Beschrijving

FoamFlex Tenenspreiders – Comfortabele en Effectieve Teenbescherming

Heeft u last van tenen die tegen elkaar schuren, likdoorns of pijnlijke drukpunten? Onze FoamFlex Tenenspreiders zijn speciaal ontworpen om uw tenen comfortabel uit elkaar te houden en wrijving te verminderen. Gemaakt van zacht, ademend schuimrubber, bieden deze tenenspreiders de ultieme bescherming en comfort voor uw voeten.

Waarom kiezen voor FoamFlex Tenenspreiders?

  • Optimaal Comfort: Het zachte schuimrubber is zacht voor de huid en voorkomt irritatie, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Effectieve Wrijvingvermindering: Houdt uw tenen gescheiden om wrijving en drukpunten te minimaliseren, wat helpt om likdoorns en blaren te voorkomen.
  • Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor dagelijks gebruik, zowel thuis als in alle soorten schoenen.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen: Flexibel ontwerp dat zich aanpast aan de vorm van uw tenen voor een perfecte pasvorm.
  • Duurzaam en Herbruikbaar: Gemaakt van hoogwaardig schuimrubber, zijn deze tenenspreiders duurzaam en eenvoudig te reinigen voor hergebruik.

Hoe te Gebruiken:

Plaats de FoamFlex Tenenspreiders tussen de tenen waar u de meeste wrijving en druk ervaart. Ze blijven op hun plaats en bieden de hele dag door comfort en bescherming.

Geniet van pijnvrije, gezonde voeten met FoamFlex Tenenspreiders. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve oplossing voor teenproblemen!

 

 

Extra informatie

Gewicht 7 g
Afmetingen N/B
Maat

Small, Medium, Large

Verpakt per

3, 4

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant