Hamerteen kussens (teensteun)

Hamerteen kussens (teensteun)

4,95 incl. BTW

Hamerteen kussens geven directe pijnverlichting en drukontlasting in de teenregio bij hamertenen en klauwtenen. Je tenen worden over de kussens heen gestrekt, waardoor de klauwende positie van de tenen afneemt. De tenen worden als het ware gedwongen zich weer te strekken. Daardoor verminder en voorkom je pijnlijke wrijving, slijtage en huidirritaties.

Beschrijving

Hamerteen kussens geven directe pijnverlichting en drukontlasting in de teenregio bij hamertenen en klauwtenen of gebroken tenen. Je tenen worden over de kussens heen gestrekt, waardoor de klauwende positie van de tenen afneemt. De tenen worden als het ware gedwongen zich weer te strekken, maar geven ook steun. Daardoor verminder en voorkom je pijnlijke wrijving, slijtage en huidirritaties. De flexibele hamerteen kussens bestaan uit pure gel en zijn daardoor perfect te gebruiken in schoenen. De comfortabele lus voor om de teen zorgt er voor dat de kussens goed op zijn plaats blijven. De pijnlijke teenklachten worden direct verholpen en je kunt weer pijnvrij lopen.

Het dragen van een hamerteen kussen kan daarnaast een positieve bijdrage hebben op meerdere (soms bijbehorende) klachten. Door een afwijkende stand van je tenen loop je een vergroot risico op extra voetklachten. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een eelt pit, likdoorn of eksteroog. Hamerteen kussens zijn daarom dé oplossing bij hamertenen en/of klauwtenen.

Dit product is gemaakt van siliconen. De siliconen zijn ontworpen om ondersteuning, schokabsorptie en een langdurig comfort te verschaffen. Dit product is wasbaar (wassen met handwarm water) en herbruikbaar.

Indicaties en voordelen:

  • Worden per twee geleverd
  • Hamerteen en klauwtenen
  • Verminderen de kans op een likdoorn of eksteroog
  • De tenenstrekker zorgt voor een natuurlijke stand van je tenen
  • Geeft directe pijnverlichting en drukontlasting
  • Comfortabel in gebruik (ook in schoenen)
  • (Hand)wasbaar en herbruikbaar
  • One size fits all

 

 

Extra informatie

Gewicht 14 g

Titel

Ga naar de bovenkant