Tenenspreider voor ruimte tussen de grote teen

Tenenspreider voor ruimte tussen de grote teen

3,506,50 incl. BTW

Handig hulpmiddel om likdoorns tussen de grote tenen te bestrijden. De tenen worden uit elkaar gehouden waardoor er geen druk meer plaats vind, ook prima om de hallux-valgus te corrigeren.

Beschrijving

Super handig hulpmiddel om likdoorns, eeltpitten, eksterogen tussen de grote teen te bestrijden of om ruimte te maken tussen de twee tenen Comfortabel product om vervelede wrijving te voorkomen. Ook tenen die over elkaar heen liggen of dreigen verkeerd te groeien hebben heel vaak baat bij dit product.

De tenen worden uit elkaar gehouden waardoor er geen druk meer plaats vind, ook prima om de hallux-valgus te corrigeren. Deze spreider /beschermer zorgt er ook voor dat uw tenen beschermd worden tegen schuren en prikken van bijvoorbeeld nagels van naastgelegen tenen. Neemt bijna geen plaats in uw schoenen, zijn zacht en soepel en geven zelden of nooit irritatie. Zeer flexibel.  Volgens mijn klanten echt een aanrader.

De hulpmiddelen blijven soepel door ze met  talk-, bak of babypoeder iedere avond in te smeren.
Schoonmaken is simpel met een afwas middel, even laten drogen of zachtjes af drogen en daarna weer insmeren met een poeder.

Extra informatie

Gewicht 8 g
hoeveelheid

1, per twee

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant