FunghiGuard Schimmelspray

FunghiGuard Schimmelspray

13,95 incl. BTW

FungiGuard Schimmelspray – Houd Uw Schoenen Schimmelvrij

Onze FungiGuard Schimmelspray is de ideale oplossing om schimmels en bacteriën in uw schoenen te bestrijden. Deze krachtige spray elimineert effectief ongewenste micro-organismen, waardoor uw schoenen fris en hygiënisch blijven. Geweldig voor dagelijks gebruik om uw voeten gezond en vrij van infecties te houden.

 

Beschrijving

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de pedicure en gespecialiseerde voetverzorgers.
Het zijn hoogwaardige producten die verzorging bieden bij veel voorkomende voetproblemen zoals bijvoorbeeld kloven, eelt ed.

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook schoenen worden behandeld door ze te ontsmetten. Dit is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen.

De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel.

Gebruiken in combinatie met Oplossing voor Voetschimmel of mycosenagel (funghiclear) zie art 100, voor nog beter resultaat is het gebruik  van het voetschimmelpakket nog veel beter art 101 daar vind u echt alles in wat u nodig heeft om weer aan mooie nagels te komen, met uitgebreide beschrijving erbij.

Gebruik: 1x per week liefst s,avonds alle (sport)schoenen, pantoffels of slippers die die week zijn gedragen inspuiten.

Zeer belangrijk is ook dat als er een ander seizoen is aangebroken u eerst alle schoenen e.d weer gaat inspuiten voor u ze gaat dragen,

Vergeet vooral de skischoenen niet om in te spuiten, die staan lekker donker en warm opgeborgen, en zijn daardoor super gevoelig voor her besmetting

Geschikt voor diabetici

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g
Inhoud

150ml

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant