Softgel Correctie Hulpmiddel – Nachtelijke Correctie voor Hallux Valgus

Softgel Correctie Hulpmiddel – Nachtelijke Correctie voor Hallux Valgus

4,958,95 incl. BTW

Corrigeer hallux valgus tijdens de nacht met ons Softgel Correctie Hulpmiddel. Dit comfortabele, hypoallergene gelkussen biedt zachte ondersteuning en vermindert pijn terwijl het de uitlijning van de grote teen verbetert.

 

Beschrijving

Zorg voor uw voeten tijdens de nacht met ons Softgel Correctie Hulpmiddel, speciaal ontworpen om hallux valgus (scheefstand van de grote teen) effectief te corrigeren terwijl u slaapt. Dit innovatieve hulpmiddel biedt zachte, maar stevige ondersteuning en helpt bij het verminderen van pijn en ongemak, terwijl het geleidelijk de uitlijning van uw grote teen corrigeert.

Ons Softgel Correctie Hulpmiddel is gemaakt van hoogwaardig, hypoallergeen gelmateriaal dat comfortabel en veilig is om te dragen gedurende de nacht. De zachte gel zorgt voor een lichte druk om de grote teen in een natuurlijke positie te houden, wat helpt bij het voorkomen van verdere misvorming en het verminderen van de symptomen van hallux valgus.

Belangrijke voordelen:

 • Nachtelijke Correctie: Speciaal ontworpen om tijdens de nacht te dragen, corrigeert het hulpmiddel geleidelijk de uitlijning van de grote teen.
 • Pijnverlichting: Verlicht druk en pijn veroorzaakt door hallux valgus, waardoor u ’s ochtends pijnvrij wakker wordt.
 • Comfortabel en Veilig: Gemaakt van hypoallergeen, zacht gelmateriaal dat comfortabel aanvoelt en veilig is voor langdurig gebruik.
 • Verbeterde Uitlijning: Helpt bij het verbeteren van de uitlijning van de grote teen, wat bijdraagt aan het verminderen van pijn en het voorkomen van verdere misvorming.
 • Eenvoudig in Gebruik: Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, en past comfortabel in elke schoen.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat uw voeten schoon en droog zijn voor het aanbrengen van het correctie hulpmiddel.
 2. Aanbrengen: Plaats het Softgel Correctie Hulpmiddel om uw grote teen, waarbij de gelkussens de teen zachtjes in de juiste positie houden.
 3. Draagcomfort: Draag het hulpmiddel gedurende de nacht voor optimale correctie en pijnverlichting.
 4. Onderhoud: Was het correctie hulpmiddel regelmatig met lauw water en milde zeep, en laat het aan de lucht drogen voor langdurig gebruik.

Met ons Softgel Correctie Hulpmiddel kunt u genieten van een effectieve correctie van hallux valgus. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap naar gezonde, goed uitgelijnde voeten!

 • Na het dragen het product altijd insmeren met bak- of babypoeder om kleven aan de huid te voorkomen.
 • Producten altijd eerst korte tijd proberen, en bij irritatie of pijn direct verwijderen.

 

Extra informatie

Gewicht 14 g
aantal

1, 2

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant