Softgel Correctie Hulpmiddel voor Hallux Valgus met Tussenstukje

Softgel Correctie Hulpmiddel voor Hallux Valgus met Tussenstukje

4,95 incl. BTW

Corrigeer hallux valgus effectief met ons Softgel Correctie Hulpmiddel voor de Zijkant van de Grote Teen. Dit hulpmiddel, inclusief comfortabel tussenstukje, biedt zachte ondersteuning en verlicht pijn terwijl het de uitlijning van de grote teen verbetert. Bestel nu voor pijnvrije voeten!

U koopt per twee

Beschrijving

Introduceer de ultieme oplossing voor hallux valgus met ons Softgel Correctie Hulpmiddel voor de Zijkant van de Grote Teen, inclusief een comfortabel tussenstukje. Dit innovatieve hulpmiddel is speciaal ontworpen om de uitlijning van uw grote teen te corrigeren en pijn veroorzaakt door hallux valgus te verlichten, terwijl u rust of slaapt.

Het Softgel Correctie Hulpmiddel biedt zachte, maar effectieve ondersteuning voor de zijkant van de grote teen, waardoor de druk op het gewricht wordt verminderd en verdere misvorming wordt voorkomen. Het tussenstukje zorgt ervoor dat de grote teen en de tweede teen in de juiste positie blijven, wat helpt bij het verbeteren van de algehele voetuitlijning en het verlichten van ongemak.

Belangrijke voordelen:

  • Effectieve Correctie: Helpt de grote teen in een natuurlijke positie te houden en voorkomt verdere misvorming door hallux valgus.
  • Pijnverlichting: Verlicht druk en pijn op het grote teengewricht, waardoor het dagelijks comfort verbetert.
  • Comfortabel Tussenstukje: Het tussenstukje houdt de grote teen en de tweede teen gescheiden en in de juiste positie.
  • Zachte Gel: Gemaakt van hoogwaardig, hypoallergeen gelmateriaal dat zacht aanvoelt en veilig is voor langdurig gebruik.
  • Eenvoudig in Gebruik: Makkelijk aan te brengen en te verwijderen, en past comfortabel in de meeste schoenen.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat uw voeten schoon en droog zijn voor het aanbrengen van het correctie hulpmiddel.
  2. Aanbrengen: Plaats het Softgel Correctie Hulpmiddel over de grote teen, waarbij het tussenstukje de grote teen en de tweede teen scheidt.
  3. Draagcomfort: Draag het hulpmiddel gedurende de nacht of tijdens rustperiodes voor optimale correctie en pijnverlichting.
  4. Onderhoud: Was het correctie hulpmiddel regelmatig met lauw water en milde zeep, en laat het aan de lucht drogen voor langdurig gebruik.

Met ons Softgel Correctie Hulpmiddel voor de Zijkant van de Grote Teen kunt u eindelijk verlichting vinden van de pijn en ongemakken die gepaard gaan met hallux valgus. Geniet van verbeterde uitlijning en een comfortabelere voetervaring. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap naar gezonde, goed uitgelijnde voeten!

Om wrijving te voorkomen het product insmeren met wat poeder, bak- babypoeder.

Bij pijn het product onmiddellijk verwijderen.

Extra informatie

Gewicht 27 g
Maat

Medium, Large

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant