Hallux valgus zijkant teenbeschermer met tussenstukje

Hallux valgus zijkant teenbeschermer met tussenstukje

3,95 incl. BTW

Een hallux valgus zijkant teenbeschermer met tussenstukje kan zeer nuttig zijn voor mensen die last hebben van deze aandoening, waarbij de grote teen naar buiten wijst en een bult vormt aan de zijkant van de voet.

U koopt per twee

Beschrijving

De hallux valgus zijkant teenbeschermer met tussenstukje is een hulpmiddel dat is ontworpen om druk en wrijving te verminderen op de gevoelige bult aan de zijkant van de voet. Het bestaat uit zacht flexibel materiaal en hier is dat  siliconen.

De teenbeschermer heeft een opening waar de grote teen doorheen kan, terwijl het tussenstukje zich aan de  zijkant van de voet bevindt, net naast de bult. Dit tussenstukje helpt om de grote teen in een meer rechte positie te houden en voorkomt dat deze verder naar buiten wijst.

De beschermende padding van de teenbeschermer helpt bij het verminderen van de druk en wrijving op de bult, waardoor pijn en ongemak worden verminderd. Bovendien helpt het tussenstukje om de druk op de gewrichten en de teen zelf te verminderen, waardoor misvorming kan worden voorkomen.

Om wrijving te voorkomen het product insmeren met wat poeder, bak- babypoeder.

Bij pijn het product onmiddellijk verwijderen.

Extra informatie

Gewicht 27 g
Maat

Medium, Large

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant