“Ingroeiende Nagel Pleister-Anti-druk Bescherming”

“Ingroeiende Nagel Pleister-Anti-druk Bescherming”

2,35 incl. BTW

De “Ingroeiende Nagel Pleister -Anti-druk Bescherming”  Is een effectieve oplossing om de pijn en irritatie veroorzaakt door ingroeiende nagels te verminderen. Met zijn zachte en flexibele materiaal en zijdelingse bescherming biedt deze pleister comfort en verlichting. Het helpt druk te verminderen en verdere irritatie te voorkomen. Dankzij de eenvoudige applicatie en veiligheid is het must- have voor iedereen die te maken heeft met ingroeiende nagels. Kies voor de “Ingroeiende Nagelpleister – Anti-druk Bescherming” om comfortabel te blijven lopen en de pijn te verminderen.

worden per 12 verkocht.

 

Beschrijving

De Ingroeiende Nagel Pleister-Anti-druk Bescherming” is speciaal ontworpen om verlichting te bieden bij ingroeiende nagels. Deze pleister is gemaakt van zacht , flexibel materiaal dat zich comfortabel aanpast aan de vorm van de teen. De pleister heeft een speciale anti-druk technologie, waardoor de druk op de ingroeiende nagel wordt verminderd en verdere irritatie wordt voorkomen. De pleister is voorzien van een zijdelingse bescherming,  wat betekent dat het niet alleen de nagel bedekt, maar ook de zijkant van de teen beschermt. Dit helpt bij het voorkomen van wrijving en schuren, waardoor de kans op verdere irritatie en ontsteking wordt verminderd.

Met deze “Ingroeiende Nagel Pleister-Anti -druk Bescherming kun je comfortabel blijven ;open, terwijl je de ingroeiende nagel bescherm en de pijn verlicht. Het is eenvoudig aan te brengen en veilig te gebruiken. Een must-have voor iedereen die last heeft van ingroeiende nagels.

Ze worden per 12 verkocht

Extra informatie

Gewicht 5 g
Ga naar de bovenkant