SilicoToe Tenenspreider

SilicoToe Tenenspreider

2,506,75 incl. BTW

SilicoToe Tenenspreiders – Bescherming en Comfort voor Uw Tenen

Onze SilicoToe Tenenspreiders zijn de perfecte oplossing voor het voorkomen van likdoorns, eeltpitten en eksterogen tussen uw tenen, en helpen ook bij het voorkomen van wrijving als uw tenen over elkaar gaan. Gemaakt van zacht siliconenmateriaal voor langdurig comfort en herbruikbaar voor dagelijks gebruik. Verlicht uw pijn en bescherm uw tenen vandaag nog!

Beschrijving

SilicoToe Tenenspreiders en Likdoornbeschermers – Verlichting en Bescherming voor Uw Tenen

Heeft u last van likdoorns, eeltpitten of eksterogen tussen uw tenen? Of merkt u dat uw tenen over elkaar heen gaan en wrijving veroorzaken? Onze SilicoToe Tenenspreiders en Likdoornbeschermers bieden de oplossing die u zoekt.

Deze siliconen hulpmiddelen zijn speciaal ontworpen om tussen uw kleine teen en de naastgelegen teen te plaatsen, waardoor wrijving wordt verminderd en likdoorns, eeltpitten en eksterogen worden voorkomen. Bovendien helpen ze om te voorkomen dat uw tenen over elkaar heen gaan, waardoor het risico op irritatie en blaren wordt verminderd.

Voordelen:

  • Bescherming tegen Likdoorns en Eeltpitten: Vermindert druk en wrijving tussen de tenen om likdoorns en eeltpitten te voorkomen.
  • Comfortabele Pasvorm: Gemaakt van zacht siliconenmateriaal voor langdurig comfort.
  • Verlichting bij Tenen die Over Elkaar Gaan: Helpt om tenen op hun plaats te houden en wrijving te verminderen.
  • Herbruikbaar en Gemakkelijk te Reinigen: Kan keer op keer worden gebruikt en eenvoudig worden gereinigd met warm water en milde zeep.

Onze SilicoToe Tenenspreiders en Likdoornbeschermers zijn geschikt voor dagelijks gebruik en passen discreet in uw schoenen, waardoor u de hele dag comfortabel kunt blijven. Verlicht uw pijn en bescherm uw tenen vandaag nog met dit handige hulpmiddel!

Het product blijft goed door het iedere avond even in te smeren met wat talk-, bak- of babypoeder.

 

Extra informatie

Gewicht 3 g
Aantal

1, 2, 3

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant