Samenwerkende Pedicures Klovenzalf

Samenwerkende Pedicures Klovenzalf

12,95 incl. BTW

Kloven en droge voeten is een veel voorkomend probleem. Vooral nu de kachel weer aan staat en al veel mensen gebruik maken van vloerverwarming. Dat veroorzaakt veelal hele droge voeten. De speciale samenstelling van o.a. wolvet, vaseline, en zinkoxyde doet de zalf diep binnendringen. De huid gaat weer zacht en soepel aanvoelen.

Beschrijving

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de pedicure en gespecialiseerde voetverzorgers.
Het zijn hoogwaardige producten die verzorging bieden bij veel voorkomende voetproblemen zoals bijvoorbeeld kloven, eelt ed.

Kloven en droge voeten is een veel voorkomend probleem. Vooral nu de kachel weer aan gaat en al veel mensen gebruik maken van vloerverwarming. Dat veroorzaakt veelal hele droge voeten. De speciale samenstelling van o.a. wolvet, vaseline, en zinkoxyde doet de zalf diep binnendringen. De huid gaat weer zacht en soepel aanvoelen.

Vaak drinken we in de winter ook minder water wat ook weer kan zorgen voor droge voeten.

Maar nu kunt u eindelijk verlost zijn van pijnlijke en ontsierende kloven. De zalf werkt voortreffelijk, pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook heel geschikt voor handen. En uitermate geschikt voor diabetici.

Werkt het allerbest als u de creme samen  met een goede vijl of met de  gel hieltjes gebruikt.

U kunt van de zalf ook nog een soort verzorgend masker maken. Neem twee plastic zakjes, witte sokken, een handdoek en de zalf. Eerst de voeten vijlen voor u gaat beginnen. Dan voeten insmeren met een dubbele portie zalf, zakjes erover heen en 20 minuten laten zitten. Dan zakjes eraf, rest laten zitten en de sokjes aan. U zult merken dat de voeten weer als babyvoetjes aanvoelen.

Extra informatie

Gewicht 3000 g

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant