Softgel Beschermingsplaatje voor Blaren en Drukpunten

Softgel Beschermingsplaatje voor Blaren en Drukpunten

2,50 incl. BTW

Bescherm uw voeten tegen blaren en drukpunten met ons Softgel Plaatje. Dit veelzijdige, hypoallergene gelplaatje kan op maat worden geknipt en met een pleister worden bevestigd voor effectieve bescherming. Bestel nu voor pijnvrije voeten!

Beschrijving

Bescherm en verzorg uw tenen met ons veelzijdige Softgel Plaatje, ontworpen om uw voeten optimaal te beschermen tegen blaren, wrijving en drukpunten. Dit innovatieve product biedt een zachte en comfortabele oplossing die om elke teen kan worden bevestigd of op maat kan worden geknipt voor gebruik op verschillende delen van de voet.

Ons Softgel Plaatje is gemaakt van hoogwaardig, hypoallergeen gelmateriaal dat zacht aanvoelt en effectief de huid beschermt. Het kan gemakkelijk op de gewenste maat worden geknipt en vervolgens met een pleister worden bevestigd om op zijn plaats te blijven. Dit maakt het ideaal voor het behandelen en voorkomen van blaren, evenals het beschermen van gevoelige huidgebieden.

Belangrijke voordelen:

 • Bescherming tegen Blaren: Vormt een zachte, beschermende laag die wrijving vermindert en voorkomt dat blaren zich vormen.
 • Verzachting van Drukpunten: Absorbeert schokken en vermindert druk op gevoelige delen van de voet.
 • Veelzijdig Gebruik: Kan worden gebruikt om individuele tenen te beschermen of worden geknipt voor andere delen van de voet.
 • Hypoallergeen en Zacht: Gemaakt van zacht, hypoallergeen gelmateriaal dat comfortabel aanvoelt en veilig is voor de huid.
 • Gemakkelijk aan te brengen: Kan eenvoudig op maat worden geknipt en met een pleister worden bevestigd voor langdurige bescherming.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat uw voeten schoon en droog zijn voordat u het Softgel Plaatje aanbrengt.
 2. Knippen: Knip het Softgel Plaatje op de gewenste maat die past bij de te beschermen teen of voetgedeelte.
 3. Aanbrengen: Plaats het Softgel Plaatje op de blaar of het drukpunt en bevestig het met een pleister om het op zijn plaats te houden.
 4. Gebruik: Draag uw schoenen zoals gewoonlijk. Vervang het Softgel Plaatje en de pleister indien nodig voor continue bescherming.
 5. Onderhoud: Was het Softgel Plaatje regelmatig met lauw water en milde zeep en laat het aan de lucht drogen voor hergebruik.

Met ons Softgel Plaatje kunt u genieten van pijnvrije wandelingen en activiteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over blaren of ongemakkelijke drukpunten. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil in comfort en bescherming!

 • Houdt dit soort hulpmiddelen soepel door het in te smeren met talk-, bak- of babypoeder of iets dergelijks.  Schoonmaken met wat afwasmiddel, en aan de lucht laten drogen.
 • Wordt per stuk verkocht.

 

Extra informatie

Gewicht 9 g

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant