Mini kleine teenspreider om likdoorns te voorkomen

Home/Likdoorns, eksteroog, eeltpit en bestrijding schimmel (kalk)nagels/Mini kleine teenspreider om likdoorns te voorkomen

Mini kleine teenspreider om likdoorns te voorkomen

2,506,50 incl. BTW

Dit geweldige product maakt dat er meer ruimte tussen de kleine en vierde teen komt. Dit voorkomt knellen van nagels, tenen en het voorkomt likdoorns en eeltpitten. Het product is super zacht en past in vrijwel iedere schoen.

Beschrijving

Teenspreider met meerdere functies :U kunt de spreider gebruiken om uw tenen van elkaar af te houden als u last heeft van een likdoorn of om ruimte te geven bij een ingroeiende nagel.

Voor advies kunt u ook altijd even contact opnemen met ons. Wij staan bijna altijd paraat om u van goed advies te voorzien en door jarenlange ervaring weten we heel veel oplossingen en is er bijna geen een vraag gek of raar.

Dit geweldige product maakt dat er meer ruimte tussen de kleine en vierde teen komt. Dit voorkomt knellen van nagels, tenen en het voorkomt likdoorns en eeltpitten. Het product is super zacht en past in iedere schoen.

Voordat en tijdens het dragen het product insmeren met wat poeder zodat het niet gaat kleven aan de huid. Wasbaar met wat afwasmiddel.

Extra informatie

Gewicht 8 g
Aantal

1, 2, 3

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant