Tenenspreider voor hallux valgus en hamertenen

Tenenspreider voor hallux valgus en hamertenen

4,95 incl. BTW

Als u last heeft van hallux valgus en hamertenen, biedt onze tenenspreider de ideale oplossing. Door uw tenen op de juiste manier te spreiden en de druk te verminderen, kan onze tenenspreider uw pijn en ongemak verlichten. Bestel vandaag nog uw tenenspreider en geniet van comfortabele voeten. U verdient het!

 

Beschrijving

Onze tenenspreider met ringen is dé oplossing voor mensen die last hebben van hallux valgus en hamertenen. Deze voetproblemen kunnen veel pijn en ongemak veroorzaken, maar met onze tenenspreider kunt u weer genieten van comfortabele voeten.

De tenenspreider is voorzien van twee ringen die wordt geplaatst om de tweede en vierde teen, met een tussenstuk in het midden voor de derde teen. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de tenen op de juiste manier worden gespreid en dat de druk op de hallux valgus en hamertenen wordt verminderd. Dit kan de pijn en het ongemak aanzienlijk verminderen.

Onze tenenspreider is gemakkelijk te gebruiken. Plaats de ring om de tweede en vierde teen met het tussenstuk onder de derde teen, en draag de tenenspreider in uw schoenen tijdens het wandelen, staan of in rust. Het zachte en flexibele materiaal zorgt voor comfort tijdens het dragen.

Extra informatie

Gewicht 22 g

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant