Gel Hiel / hak blaar beschermers

Gel Hiel / hak blaar beschermers

3,50 incl. BTW

Deze comfortabele hielbeschermers zijn zacht en flexibel waardoor ze de hiel extra bescherming geven en blaren en pijn door de hak voorkomen zonder dat je deze inlegzolen voelt zitten. Het materiaal is zeer comfortabel.

Artikelnummer: art 256 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze comfortabele hielbeschermers zijn zacht en flexibel waardoor ze de hiel extra bescherming geven en blaren en pijn door de hak voorkomen zonder dat je deze inlegzolen voelt zitten. Het materiaal zeer comfortabel. Deze inlegzolen zorgen voor verlichting tijdens het wandelen en voorkomen dat je voet gaat schuren in je pumps, hakken of schoenen. Je voorkomt blaren en pijn met deze hiel beschermers. De hiel beschermers hebben een universele maat en zijn geschikt voor kinderen en volwassenen schoenen.

Je bevestigt ze in je schoenen aan de achterzijde, binnenkant hak, zodat ze niet kunnen verschuiven. Door het anti slip materiaal en de lengte van de hiel beschermers blijft je voet goed in de schoen zitten en verplaatst deze zich niet.

Tip: De nacht voordat u de schoenen gaat gebruiken, het artikel erin plakken en dan verzwaren. Zodat het extra goed blijft zitten!

 

Extra informatie

Gewicht 43 g

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant