BlaarVrij Gel Stickers voor Schoenen

BlaarVrij Gel Stickers voor Schoenen

1,95 incl. BTW

Voorkom blaren en geniet van ultiem comfort met onze zelfklevende Gel Stickers. Deze zachte, huidvriendelijke stickers bieden effectieve bescherming tegen wrijving en druk in uw schoenen. Bestel nu voor pijnvrije voeten!

Beschrijving

Voorkom pijnlijke blaren en geniet van ultiem comfort met onze Gel Stickers, speciaal ontworpen om wrijving en druk in uw schoenen te verminderen. Deze hoogwaardige, zelfklevende gelstickers bieden een zachte, dempende laag die uw voeten beschermt en blaren voorkomt, zelfs bij langdurig dragen van schoenen. Gemaakt van huidvriendelijk en ademend materiaal, zorgen onze gelstickers voor een naadloze en comfortabele pasvorm die de hele dag door bescherming biedt.

Onze Gel Stickers zijn veelzijdig en gemakkelijk aan te brengen in verschillende soorten schoenen, zoals hoge hakken, sneakers, laarzen en sandalen. Of u nu lange dagen op uw voeten doorbrengt, intensief sport, of gewoon extra bescherming nodig heeft, deze gelstickers zijn de perfecte oplossing voor pijnvrije voeten.

Belangrijke voordelen:

  • Blarenpreventie: Voorkomt effectief wrijving en druk in schoenen, waardoor uw voeten beschermd blijven.
  • Zachte Demping: Biedt een zachte, dempende laag die comfort verhoogt en pijn vermindert.
  • Huidvriendelijk Materiaal: Gemaakt van ademend, huidvriendelijk materiaal dat irritatie voorkomt en comfortabel aanvoelt.
  • Veelzijdig Gebruik: Kan op verschillende plekken in de schoenen worden geplaatst, zoals hielen, zijkanten, en de bal van de voet.
  • Eenvoudige Toepassing: Zelfklevend en gemakkelijk aan te brengen, biedt langdurige bescherming zonder te verschuiven.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het binnenoppervlak van uw schoenen schoon en droog is voordat u de gelstickers aanbrengt.
  2. Aanbrengen: Verwijder de beschermfolie en plak de gelstickers op de gewenste plekken in uw schoenen, zoals de hiel, zijkanten of bal van de voet.
  3. Draagcomfort: Draag uw schoenen zoals gewoonlijk. De gelstickers blijven stevig op hun plaats en bieden de hele dag door bescherming en comfort.

Met onze Gel Stickers kunt u genieten van een pijnvrije en comfortabele ervaring, ongeacht uw activiteiten. Bestel vandaag nog en geef uw voeten de zorg en bescherming die ze verdienen!

 

Extra informatie

Gewicht 12 g
Ga naar de bovenkant