Logo Regina's Voetensalon

Webshop

Aanbieding!

Verzachtende zooltjes (ideaal voor klachten als hielspoor/achillespees of peesplaat ontsteking) (set van 2)

14,95 9,95 incl. BTW

Wissen
Artikelnummer: 121 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Ideaal voor mensen met hielspoor/peesplaat,achillespees of  hielklachten. Door de zachte softgel wordt lopen weer een feest. Heeft u ook vaak het gevoel dat u op een spijker loopt of dat er een steen of glas in de hiel zit en dat u daardoor niet kan lopen? Dan is dit een geweldige oplossing. De blauwe/rode plek zorgt voor ontlasting  van de pijnlijke plek onder de hiel. Past bijna in iedere (sport)schoen, en verschuift niet. Makkelijk schoon te houden met lauw water en een afwasmiddel, even drogen, en u kunt daarna de zooltjes insmeren met een bak- of babypoeder om plakken en scheuren te voorkomen. Volgens Duitse collega’s een zeer goed werkend product wat het beste uit vele testen komt.

Nu met uitgebreide informatie over wat een hielspoor is en wat u er zelf aan kunt doen om de pijn te verzachten. Als de hiel helemaal niet meer belast wordt is de genezing vaak sneller.

#hielspoor #pijnlijkehielen #kloven #hielklachten #hiel #hielzooltjes #peesplaatontsteking #glasinhiel #steeninofonderhiel #spijkerinhiel #peesplaatonsteking #zerehielen #pijninhak #achillespees #hakschoen #peesklachten #achillespees #reginasvoetensalon

Extra informatie

Gewicht 85 g
Geslacht

Heren, Dames

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres

Uw bericht

Regina's Voetensalon

Meester Mührenlaan 3
1132 CA Volendam

tel: 06-40 23 07 31
email: info@reginasvoetensalon.nl