Teen beschermer met lucht gaatjes

3,253,50 incl. BTW

Eindelijk in maten leverbaar .
XS (per twee)

S /M of  L/XL per stuk

Om irritatie, ontsteking, likdoorn, eksteroog, eeltpit of pijn tegen te gaan.   Met luchtgaatjes om minder druk te ervaren.

Bij pijn onmiddellijk af doen.

 

Beschrijving

Geweldige oplossing voor als u last heeft van irritatie, pijn, likdoorn, eksteroog, eeltpit, eelt of een ontsteking aan uw grote teen. Doordat de druk niet meer op een plek blijft wordt de pijn verzacht. Plaats dit product over uw grote teen om hem te beschermen tegen stoten bij bijv. een ingegroeide teennagel of pijnlijke teen. Doordat er gaatjes in de bescherming zitten, blijft er lucht circulatie en  wordt de teen niet afgekneld. Eindelijk in verschillende maten leverbaar.

  • Het beste is om het product vaak in te smeren met wat babypoeder, talkpoeder of maisena dan gaat de beschermer niet plakken door de afscheiding van zweet.
  • Een teen is aan de achterkant altijd korter, knip daarom van het product een klein stukje van de achterkant af om het dragen prettiger te maken.
  • Twintig jaar ervaring zorgt ervoor dat ik veel ervaring heb, met name over producten. Schroom niet om advies te vragen!!
  • worden per stuk verkocht. Alleen de xs per twee

 

Extra informatie

Gewicht 7 g
maat

XS, S-M, L-XL

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant