FIT( teen/vinger immobilisatie hulpmiddel )

FIT( teen/vinger immobilisatie hulpmiddel )

4,95 incl. BTW

De fIT is een nuttig hulpmiddel voor mensen die worstelen met een hamerteen, gebroken teen of vinger. Het biedt ondersteuning, stabiliteit en compressie om het genezingsproces te bevorderen en pijn te verlichten. Raadpleeg altijd een arts voordat je een hulpmiddel gebruikt om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor jou specifieke situatie.

Beschrijving

als je last hebt van een hanerteen, gebroken teen of vinger kunnen traditionele behandelmethoden soms niet voldoende zijn om de pijn te verlichten en het herstel te bevorderen. Gelukkig zijn er alternatieve hulpmiddelen beschikbaar die kunnen helpen bij het ondersteunen en stabiliseren van het aangetaste gebied. In het stuk hieronder bespreken we de FIT ( Foot immobilization Tool.

De fit is speciaal ontworpen hulpmiddel dat comfortabel om de teen of vinger geplaatst kan worden om de hamerteen, gebroken teen of vinger te ondersteunen. Het biedt stabiliteit en voorkomt ongewenste beweging, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd.

Dit hulpmiddel is gemaakt van ademend materiaal, wat zorgt voor comfort en voorkomt dat de huid geïrriteerd raakt. Het is gemakkelijk aan te brengen en past in de meeste schoenen, waardoor je dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder extra ongemak.

De fit helpt ook bij het verminderen van zwelling en pijn door compressie te bieden aan het aangetaste gebied. Het kan worden gebruikt in combinatie met andere behandelingen, zoals rust en ijs, voor een optimaal herstel. Graag vermelden bij opmerkingen links of rechts

Extra informatie

Gewicht 13 g
Ga naar de bovenkant