Flexibele steunkousen

Flexibele steunkousen

9,95 incl. BTW

De steunkousen  zijn veel makkelijker aan te trekken dan een normale steunkous en biedt toch de volledige ondersteuning welke u van een compressiekous mag verwachten. Ze zijn alleen in huidskleur leverbaar.

Beschrijving

De steunkousen  zijn veel makkelijker aan te trekken dan een normale steunkous, ze zijn flexibeler en biedt toch de volledige ondersteuning welke u van een compressiekous mag verwachten.

De steunkousen  zijn makkelijk in gebruik en helpen pijn in uw benen te verzachten en zorgen ervoor dat uw benen herstellen waardoor de pijn en zwelling snel verdwijnt doordat de bloedcirculatie in uw benen verbeterd wordt.

Steunkousen worden al jaren gebruikt voor bovenstaande klachten en door het comfortabele ontwerp zijn de sokken uitermate geschikt dagelijks gebruikt en voor lange reizen en helpen om zwellingen en het vasthouden van vocht te voorkomen. Vanaf nu hoeft u geen last meer te hebben van het opzwellen van uw benen of pijnlijke spataders. Nu kunt u deze vervelende pijntjes definitief voorkomen en verhelpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 65 g
maat

S-M, L-XL

Titel

Ga naar de bovenkant