Compleet Funghiclear Schimmel(kalk) nagels Behandelingsset

Compleet Funghiclear Schimmel(kalk) nagels Behandelingsset

33,95 incl. BTW

Ontdek de ultieme verzorging voor schimmelnagels met ons Schimmelnagel Verzorgingspakket. Onze natuurlijke hersteloplossing bevat FunghiClear met handig kwastje, Dode Zeezout, een wegwerpvijl, schoenenspuitbus en nagelriemolie. Dit zorgvuldig samengestelde pakket, ondersteund door uitgebreid advies, biedt een holistische benadering om schimmels te bestrijden en gezonde nagelgroei te bevorderen. geef uw nagels de liefdevolle zorg die ze verdienen-bestel vandaag nog voor stralende en gezonde nagels.

 

Beschrijving

Ontdek de ultieme oplossing voor schimmelnagels met ons samengestelde Schimmelnagel Behandelingspakket. Dit pakket is zorgvuldig samengesteld door experts met uitgebreide ervaring en speciale cursussen in nagelverzorging en schimmelinfecties. Wij presenteren u een holistische benadering die niet alleen gericht is op het bestrijden van schimmels, maar ook op het bevorderen van gezonde nagelgroei.

Ons pakket bevat:

  1. FunghiClear met Handig Kwastje: Een krachtige antischimmeloplossing die gemakkelijk aan te brengen is met het handige kwastje. FunghiClear bevat actieve ingrediënten die specifiek zijn ontworpen om schimmels aan te pakken en de nagel te helpen herstellen.
  2. Dode Zeezout: Schimmels houden niet van de Dode Zee. Verwen uw nagels met zuiver Dode Zeezout, dat bekend staat om zijn natuurlijke mineralen en heilzame eigenschappen. Een ontspannend voetenbad met Dode Zeezout kan de behandeling ondersteunen en de gezondheid van uw nagels bevorderen.
  3. Weggooi Vijl om te Corrigeren: Een speciaal ontworpen wegwerpvijl om nagelcorrecties gemakkelijk en hygiënisch uit te voeren. Het helpt bij het verwijderen van aangetaste delen van de nagel en zorgt voor een optimale voorbereiding voor de behandeling.
  4. Schoenenspuitbus: Voorkom herbesmetting door uw schoenen regelmatig te behandelen met onze speciale schoenenspuitbus. Schimmels verspreiden zich gemakkelijk in schoenen, dus deze spray is essentieel om een schimmelvrije omgeving te behouden.
  5. Nagelriemolie om Groei te Bevorderen: Onze speciale nagelriemolie is geformuleerd om niet alleen de nagelriemen te voeden, maar ook om gezonde nagelgroei te bevorderen. Een gezonde nagelomgeving is cruciaal voor het voorkomen van toekomstige infecties.

Uitgebreid Advies: Bij dit pakket ontvangt u gedetailleerd advies over het gebruik van elk product, evenals tips voor het handhaven van goede nagelhygiëne. Onze experts delen hun kennis om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw behandeling haalt.

Neem de eerste stap naar gezondere nagels met ons Complete Schimmelnagel Behandelingspakket. Een natuurlijke en effectieve oplossing voor het herstellen van de schoonheid van uw nagels. Bestel vandaag nog en geef uw nagels de zorg die ze verdienen.

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g

Titel

Ga naar de bovenkant