StepSafe Grip

2,95 incl. BTW

Ontdek onze nieuwste innovatie, GripTredz! Deze handige zooltjes zijn ontworpen om gladde schoenen direct stroef te maken. Met een eenvoudige aanbrenging onder de schoenzolen zorgen ze voor een betere grip en stabiliteit op alle oppervlakken, zelfs bij nat weer. Vergeet uitglijden en valpartijen – stap vol vertrouwen met GripTredz. Bescherm uzelf en uw dierbaren tegen ongelukken en geniet van een veilige en zorgeloze wandelervaring. Bestel vandaag nog en maak uw schoenen veiliger dan ooit tevoren!”

Beschrijving

Introducing StepSafe Grip – Maak Gladde Schoenen Veilig en Betrouwbaar

Ben je het zat om uit te glijden op gladde oppervlakken? Maak je geen zorgen meer met onze nieuwste innovatie, StepSafe Grip!

StepSafe Grip is ontworpen om gladde schoenen om te toveren tot veilige en betrouwbare metgezellen, ongeacht het terrein. Onze slimme zooltjes bieden een krachtige grip die je vertrouwen geeft bij elke stap die je zet. Of je nu door regenachtige straten loopt, op gladde vloeren staat of avontuurlijke wandelingen maakt in de natuur, StepSafe Grip houdt je stevig op je voeten.

Met een eenvoudige aanbrenging onder de schoenzolen, bieden onze zooltjes directe bescherming tegen uitglijden en valpartijen. De duurzame materialen zorgen voor langdurige grip zonder afbreuk te doen aan het comfort van je schoenen. Bovendien zijn ze geschikt voor alle soorten schoenen, van sneakers tot laarzen en van formele schoenen tot casual schoeisel.

Bescherm jezelf, je dierbaren en zelfs je schoenen met StepSafe Grip. Laat gladde oppervlakken geen obstakel meer vormen voor je dagelijkse avonturen. Bestel vandaag nog StepSafe Grip en stap met vertrouwen de wereld tegemoet!

U kunt de stroeve stukjes eenvoudig onder de schoenen plakken dmv een hechtstrip.

Graag in de opmerkingen vermelden of u vierkant of langwerpig wilt.

Per 4 geleverd

Extra informatie

Gewicht 17 g
Ga naar de bovenkant