Toe-Grip: Geen uitglippende tenen meer in sandalen en slippers!

Toe-Grip: Geen uitglippende tenen meer in sandalen en slippers!

3,50 incl. BTW

Geweldig product om vervelende tenen die over de rand van de schoen gaan, tegen te houden.Het gebruik van Toe-Grip is eenvoudig. Je bevestigt het product gewoon aan de basis van je tenen en plakt ze vervolgens in je sandalen of slippers. Het anti-slip ontwerp zorgt ervoor dat je dat je tenen stevig op hun plaats blijven, waardoor je geen last meer hebt van het ongemak van uitglippende tenen. En u kunt ze eigenlijk ook in de hiel van uw schoen plakken om blaren te  voorkomen.

 

Beschrijving

Heb je ooit het ongemak ervaren van uitglippende tenen in je gavoriete sandalen of slippers? Het is een veelvoorkomend probleem dat je hele zomer kan verpesten. Maar maak je geen zorgen, want er is nu een revolutionair anti slip product dat speciaal is ontworpen om dit probleem op te lossen. Toe Grip.

Toe-Grip is een innovatief accessoire dat zich richt op de specifieke behoefte van je tenen, zodat ze veilig en stevig kunt plaatsen in je favoriete open schoensmeer. Het product is gemaakt van hoogwaardig, flexibel materiaal dat comfortabel aanvoelt en zich perfect aanpast aan de vorm van je voeten.

Met Toe-Grip kun je vol vertrouwen genieten van je zomerse avonturen. Of je nu naar het strand gaat, een wandeling maakt, je kunt erop vertrouwen dat dat je voeten stabiel en comfortabel blijven. Dus zeg vaarwel tegen uitglippende tenen en verwelkom het ultieme comfort met Toe-Grip

Extra informatie

Gewicht 21 g
Kleur

Crème, zwart, doorzichtig

Ga naar de bovenkant