Inlegzool voor extra steun in de schoen

9,95 incl. BTW

Deze Inlegzooltjes zijn super handig als je pijn hebt tijdens het lopen. De zooltjes corrigeren jou houding waardoor je een hoop klachten kan verhelpen en voorkomen.

Beschrijving

Deze Inlegzooltjes zijn super handig als je pijn hebt tijdens het lopen. De zooltjes corrigeren jou houding waardoor je een hoop klachten kan verhelpen en voorkomen. Ze bieden een ultiem comfort in de schoen en kunnen door jou, precies op maat van je schoen geknipt worden. Zodat er een perfecte pasvorm ontstaat. De zool is ook prima bij hielspoor klachten die meer onderaan de hiel zitten. Of bij achillespees klachten doordat u de zool draagt wordt de achillespees ontlast en geeft zo minder pijn die vaak door gaat tot in de hiel.

Let op: U kunt de zooltjes heel gemakkelijk op maat knippen, door uw bestaande zooltje uit de schoen te halen en deze over te knippen. Graag wel vermelden of de zolen voor een man of vrouw zijn ivm de maat

 

De zooltjes kunnen zowel in normale schoenen, sportschoenen of werkschoenen gebruikt worden. De hielen zijn gemaakt van speciale gel die tijdens het lopen de schokken absorbeert. Zodat u gewoon weer lekker kan lopen.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 62 g

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant