Anti-Druk inlegzool

Anti-Druk inlegzool

7,95 incl. BTW

Onze veelzijdige Anti-Druk Inlegzolen bieden ultiem comfort en aanpasbare ondersteuning voor je voeten. De zolen zijn voorzien van anti-druk punten die drukplekken verminderen en pijnlijke gebieden ontlasten. Daarnaast kun je de zolen eenvoudig op maat knippen, waardoor ze in elke schoen passen. Het hielkantje kan zelfs worden afgeknipt en gebruikt worden in andere schoenen voor extra ondersteuning. Of je nu voetpijn wilt verlichten of gewoon maximale comfort wilt ervaren, onze Anti-Druk Inlegzolen zijn de ideale keuze. Voeg ze toe aan je schoenen en ervaar direct de ondersteuning die je nodig hebt.

Beschrijving

Onze Anti-Druk Inlegzolen bieden het ultieme comfort en ondersteuning voor je voeten. Deze zolen zijn voorzien van verschillende anti-druk punten die drukplekken verminderen en pijnlijke gebieden ontlasten. Bovendien zijn deze inlegzolen eenvoudig op maat te knippen, waardoor ze in elke schoen passen.

Extra handigheid van deze inlegzolen is dat het hielkantje eraf geknipt kan worden en gebruikt kan worden in andere schoenen voor extra ondersteuning. Hierdoor zijn ze niet alleen aanpasbaar, maar ook zeer veelzijdig.

Of je nu op zoek bent naar verlichting van voetpijn of gewoon wilt genieten van maximaal comfort, onze Anti-Druk Inlegzolen zijn de ideale keuze. Voeg ze toe aan je schoenen en ervaar direct de ondersteuning die je nodig hebt.

Extra informatie

Gewicht 32 g

Titel

Ga naar de bovenkant