Logo Regina's Voetensalon

Webshop

Verzorgende Voetscrub (samenwerkende pedicures)

9,99 incl. BTW

Artikelnummer: art 249 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

In de deze rare corona tijd is het heerlijk om  je voeten te verwennen met de ultieme scrub ervaring met de voetscrub van Samenwerkende Pedicures.

De scrub combineert de verfrissende effecten van orchidee met de voedende kracht van jasmijn en maakt je huid zijdezacht.

Gebruik na de scrub bijvoorbeeld de voetbalsems van samenwerkende pedicures en geniet van deze speciale verzorging van de voeten.

U kunt ook een masker maken van de producten. Ga heerlijk op de bank of stoel zitten. Neem twee plastic zakjes en witte sokken erbij. Smeer de voeten royaal in en plaats de zakjes erom heen. Blijf dan ongeveer een kwartier lekker zitten en haal de zakjes eraf wat dan nog op zit , laten zitten en de kousen aan trekken. Uw voeten zijn daarna net als kindervoetjes.

Eigenlijk is het gebruik van de super voet vijl eerst nog het allerbeste. De ervaringen daarmee zijn echt top. De vijl blijft goed en heeft een ruwe kant en een zachte kant. U vindt deze onder art nr 133 of om de witte sokken niet te gebruiken kunt u ook de slofjes bestellen die u alleen gebruikt als u de voeten ingesmeerd heeft art 153.

Instructies : Masseer de droge huid van de voeten met circulaire bewegingen. Ontspan en spoel af.

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g

Andere suggesties…

Neem contact met ons op

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres

  Uw bericht

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Regina's Voetensalon

  Meester Mührenlaan 3
  1132 CA Volendam

  tel: 06-40 23 07 31
  email: info@reginasvoetensalon.nl

  Cookie instellingen