Samenwerkende Pedicures Honingzalf

Samenwerkende Pedicures Honingzalf

12,95 incl. BTW

Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Bevat o.a. honing en calendula.

Beschrijving

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de pedicure en gespecialiseerde voetverzorgers.
Het zijn hoogwaardige producten die verzorging bieden bij veel voorkomende voetproblemen zoals bijvoorbeeld kloven, eelt ed.

Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Zelfs in ziekenhuizen is het nut van honing al doordrongen. Helende werking voor schilferige, branderige, jeukende voeten is dit een echte wonderzalf. Ook wordt de zalf heel veel gebruikt voor eczeem  en ander daar op lijkende klachten. Geweldig ook voor ruwe handen. Eigenlijk kunt u deze créme over het hele lichaam gebruiken.

Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Liefst 2x per dag in het begin.

Bevat o.a. honing en calendula.

 

Extra informatie

Gewicht 3000 g

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant