Samenwerkende Pedicures Wratten bestrijden

Samenwerkende Pedicures Wratten bestrijden

12,95 incl. BTW

Uitverkocht

Wratten zijn met dit unieke product uitstekend te bestrijden.

Met het handige doseertuitje kunt u het product gemakkelijk op de wrat aanbrengen.Gemaakt op basis van een speciale receptuur met o.a. glycerine en jojoba olie.

 

Uitverkocht

Beschrijving

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de pedicure en gespecialiseerde voetverzorgers.
Het zijn hoogwaardige producten die verzorging bieden bij veel voorkomende voetproblemen zoals bijvoorbeeld kloven, eelt ed.

Wratten zijn met dit unieke product uitstekend te bestrijden.

Met het handige doseertuitje kunt u het product gemakkelijk op de wrat aanbrengen. Gemaakt op basis van een speciale receptuur met o.a. glycerine en jojoba olie.

U kunt dit middel prima combineren met medical tape. Dat is ook bijgeleverd. Pas wel op dat u het tape onmiddellijk verwijderd bij jeuk of pijn, en maak vooral het tape eerst kletsnat voor u het verwijdert. De resultaten in mijn praktijk zijn geweldig. Maak het tape even groot als de wrat, smeer eerst de zalf, wacht dan even en plak daarna de tape. Geen probleem als u vragen heeft!!!

Schroom niet om contact op te nemen.

Niet geschikt voor kinderen beneden 3 jaar en bij open wondjes

Extra informatie

Gewicht 3000 g
Inhoud

50ml

Andere suggesties…

Titel

Ga naar de bovenkant