Voetboog opvul zolen

6,95 incl. BTW

Voor pijnlijke en doorzakte (plat)voeten is er een simpele oplossing: steunzolen. Maar die zijn ontzettend duur bij de podoloog/orthopeed. Gelukkig hebben wij een veel goedkopere (en net zo’n goede) oplossing.

Beschrijving

Voor pijnlijke en doorzakte (plat)voeten is er een simpele oplossing: steunzolen. Maar die zijn ontzettend duur bij de podoloog/orthopeed. Gelukkig hebben wij een veel goedkopere (en net zo’n goede) oplossing. Deze gelzooltjes hebben een vloeibare gel die de holte aan de binnenkant van je voet opvult. Op die manier zakken je voeten niet meer naar binnen en zal je rechter gaan lopen. Dit is niet alleen fijn en goed voor je voeten, maar ook voor je enkels, knieën, heupen en rugwervels. Veel gewrichtsklachten beginnen namelijk vaak bij de voeten en bij de lichaamshouding.

De speciale gel in de zolen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de drukpunten waardoor je gewrichten minder worden belast en je houding verbetert. De gel zorgt voor koele voeten in de zomer en warme voeten in de winter. De zooltjes zijn verkrijgbaar in één universele maat; ze passen altijd, kunnen vast gepakt worden in de schoen (hebben een plaklaag) op de juiste hoogte want de gel past zich aan aan de vorm van je voet.

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 28 g

Titel

Ga naar de bovenkant