Hallux valgus (scheve grote teen) nachtspalk

Hallux valgus (scheve grote teen) nachtspalk

9,95 incl. BTW

Deze orthese ter correctie van de grote teen wordt gebruikt als conservatieve behandeling bij een hallux valgus (scheve grote teen). U kunt deze preventief inzetten; om de structuren van de grote teen op te rekken, of om de grote teen te spalken na een operatie. Dit om het teruggroeien van de grote teen te vermijden.

Beschrijving

Deze orthese ter correctie van de grote teen wordt gebruikt als conservatieve behandeling bij een hallux valgus (scheve grote teen). U kunt deze preventief inzetten; om de structuren van de grote teen op te rekken. Dit om het teruggroeien van de grote teen te vermijden.

Heeft u een scheefstaande grote teen? Dan is deze nachtspalk voor u de oplossing! Deze nachtspalk draagt u alleen gedurende de nacht en corrigeert langzaam de stand van de grote teen door het hele kapsel van de grote teen onder spanning te zetten en deze op te rekken. Dit is aan te raden wanneer u een operatie gepland heeft.

Verder is deze orthese ook te gebruiken nadat de hallux valgus geopereerd is. Deze nachtspalk wordt dan ingezet ter stabilisatie van de grote teen. De nachtspalk zorgt ervoor dat de grote teen gespalkt blijft gedurende de nacht en deze niet langzaam teruggroeit. Daarnaast is het ook een goede herinnering als u uit bed stapt dat uw teen geopereerd is, en u uw teen niet snel stoot tegen de bedrand of een drempel.

Deze nachtspalk is gemakkelijk aan te trekken door middel van een klittenbandsluiting. Wordt per twee geleverd.

Extra informatie

Gewicht 73 g
maat

M, L

Titel

Ga naar de bovenkant